Logo
KONTAKT

Professionelle el-installationer på hele Sjælland

Gennem mere end 12 år har PN El & Teknik leveret og udført skræddersyede el-installationer og serviceydelser for en lang række små og mellemstore virksomheder samt private kunder over hele Sjælland.

Vi er autoriseret el-installatør og har stor erfaring med projektering af både store og små opgaver. Som kunde hos os er I garanteret professionel rådgivning om den mest optimale løsning til netop jeres behov.

Når vi påtager os en opgave, så sørger vi altid for at følge projektet helt til dørs. Vi stræber efter at levere helhedsløsninger til kunder, som værdsætter venlig service og høj kvalitet.

El-entreprise

PN El & Teknik håndterer gerne el-entreprisen, eksempelvis i forbindelse med ny- eller ombygninger af kontorer, større bygninger eller huse.

Ved fagentrepriser hjælper vi med projektering af opgaven, udformning og indhentning af tilbud og sikker koordinering og udførelse gennem hele processen.

Vi udfører også underentrepriser, hvor vi sikrer en god og løbende dialog med hovedentreprenøren og slutkunden.

25 års erfaring som el-installatør

PN El & Teknik er stiftet af Peter Nielsen, som i 25 år har arbejdet professionelt med el-installationer. Han er autoriseret el-installatør og har en baggrund som overmontør, inden han blev selvstændig.

Vi er en del af TEKNIQ, som løbende udfører kontrol med autoriserede el-installatørfirmaer. Det er jeres garanti for, at vi altid leverer fremtidssikrede løsninger af højeste kvalitet.