El-installationer

Projektering og etablering af el-installationer

PN El & Teknik hjælper virksomheder, boligforeninger og private på hele Sjælland med projektering, etablering og servicering af alle former for el-installationer.

Vi udfører eksempelvis klassiske el-installationer såsom etablering af stikkontakter, og vi sørger for, at trappelyset i jeres boligforening altid virker.

Udover de traditionelle el-installationer hjælper vi gerne med tekniske varmeinstallationer og intelligente bygningsinstallationer.

Store el-entrepriser

Vi påtager os gerne opgaven med at håndtere el-entreprisen ved større projekter, enten som fagentreprenør eller som underleverandør.

Et projekt begynder altid med, at vi sammen med jer tager en dialog om projektets type, omfang og forløb. Det sikrer, at vi kommer godt fra start og får afstemt jeres forventninger til projektet og til os.

Akutte el-opgaver

Vores erfarne elektrikere og el-installatør tilbyder professionel rådgivning og sparring ved både planlagte og akutte el-opgaver.

Ældre el-installationer er mere sårbare og kan give stød eller være årsag til brande. Ved akutte henvendelser kan PN El & Teknik rykke hurtigt ud og reparere eller etablere en helt ny installation.

Kontrol af el-installationer

Hos PN El & Teknik sætter vi en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet og sikkerhed.

Alle el-installationer, som PN El & Teknik udfører eller efterser, bliver kontrolleret i henhold til SKS-systemet og gældende lovgivning for den enkelte installation.

Kontakt