Videoovervågning

Opsætning af videoovervågning for virksomheder og private

Har jeres virksomhed brug for ekstra sikkerhed og vished om, hvem der færdes på jeres arealer?

PN El & Teknik tilbyder etablering af analog og digital videoovervågning indendørs og udendørs hos virksomheder, boligforeninger og i private hjem. Vi kan levere IP-anlæg op til 4K og analog-anlæg med op til 4K på eksisterende kabling.

Analog eller digital videoovervågning

Der er forskel på, om man vælger vores analoge eller digitale videoovervågning. Analog videoovervågning er den traditionelle og ofte mere prisvenlige løsning. Videokameraet sender et analogt signal, der tilsluttes en harddiskoptager eller et TV, hvor optagelserne lagres.

Digital videoovervågning via IP-kameraer muliggør en højere billedopløsning, og optagelserne kan gennem direkte på kameraets SD-kort og sendes til computeren via trådløst eller kablet netværk. Har I ikke allerede et trådløst eller kablet netværk, hjælper vi gerne med opsætningen.

Vælg den rigtige videoovervågning

Vi anbefaler altid, at man konsulterer en ekspert, inden man vælger en videoovervågningsløsning. Hos PN El & Teknik har vi stor erfaring med at rådgive vores forskellige kunder om den rette løsning, der matcher deres krav og budget.

Ofte er opsætning af videoovervågning aktuelt, når man bygger nyt eller bygger om eller i forbindelse med etablering af andre former for el-installationer.

Kontakt PN El & Teknik for en uforpligtende snak om dit projekt eller for at høre mere om mulighederne med videoovervågning.

Kontakt