Logo
KONTAKT

Intelligente bygningsinstallationer og tekniske varmeinstallationer

Intelligente el-installationer i bygninger er det miljøbevidste og energibesparende valg for både virksomheder og private.

PN El & Teknik hjælper med projektering og etablering af intelligente bygningsinstallationer på eksempelvis kontorer, i forbindelse med nybygning, ombygning eller ved udskiftning af traditionelle el-installationer.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter intelligent lysstyring blandt vores virksomhedskunder og i private hjem, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dit næste projekt.

Lysstyring via mobilen

For mange virksomheden kan der ligge et stort energibesparelsespotentiale i at få udskiftet de traditionelle el-installationer med intelligent lysstyring.

Intelligent lysstyring gør det blandt muligt at kontrollere lyset via en app på mobilen, så du kan sidde ved dit skrivebord og dæmpe eller skrue op for lyset.

Vi kan desuden sørge for, at lyset på kontoret slukker og tænder automatisk, og at det regulerer sig selv alt efter, hvor lyst det er udenfor. Det er alt sammen noget, der vil have en positiv effekt på både miljøet og el-regningen.

PN El & Tekniks erfarne team rådgiver gerne om fordele og ulemper ved intelligent lysstyring, og hvornår traditionelle el-installationer er det bedre valg.

Tekniske varmeinstallationer

En af de helt store energislugere for virksomheder og private er ofte varmeinstallationerne, som skal være udført, så energiforbruget holdes nede.

Vi hjælper små og store virksomheder, boligforeninger og private med at projektere, udføre, regulere og servicere tekniske varmeinstallationer.

Blandt andet sikrer vi, at rumopvarmningen i boligkomplekser reguleres i forhold til udendørstemperaturen, så boligforeningen bedre kan kontrollere og optimere varmeforbruget.

Ved alle projekter kan PN El & Teknik rykke hurtigt ud og løse opgaver på hele Sjælland. Vi træder ind som enten fag- eller underentreprenør på både mindre projekter og totalentrepriser, og vi sørger for en god faglig dialog med viceværten, ejendomsadministratoren eller VVS’eren.